روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی (کتاب): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی امام خمینی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۶: خط ۳۶:


== اهمیت ==
== اهمیت ==
به نظر نویسنده کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، امام‌خمینی نه به عنوان یک شخص، بلکه به عنوان یک جریان فکری مطرح بوده است و شناخت دیدگاه ایشان دربارۀ روابط بین‌الملل، به معنای بیان دیدگاه و موضع اعتقادی یک جریان فکری بزرگ در دوران معاصر است. نیز شناخت جامع از پدیدۀ [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] و درک دیپلماسی جمهوری اسلامی در دوره ده‌سالۀ رهبری امام‌خمینی.
به نظر نویسنده کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، امام‌خمینی نه به عنوان یک شخص، بلکه به عنوان یک جریان فکری مطرح بوده است و شناخت دیدگاه ایشان دربارۀ روابط بین‌الملل، به معنای بیان دیدگاه و موضع اعتقادی یک جریان فکری بزرگ در دوران معاصر است. نیز شناخت جامع از پدیدۀ [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] و درک دیپلماسی [[جمهوری اسلامی]] در دوره ده‌سالۀ [[رهبری|رهبری امام‌خمینی]].


== ساختار ==
== ساختار ==
خط ۵۲: خط ۵۲:


== وضعیت نشر ==
== وضعیت نشر ==
کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی به قلم قربانعلی قربان‌زاده، در ۲۴۵ صفحه و شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در سال ۱۳۸۶ منتشر شد. ناشر این اثر که پایان‌نامه کارشناسی ارشد نویسنده است، معاونت پژوهشی پژوهشگاه امام‌خمینی و انقلاب اسلامی است.<ref>قربان‌زاده، روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، مشخصات نشر.</ref>  
کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی به قلم قربانعلی قربان‌زاده، در ۲۴۵ صفحه و شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در سال ۱۳۸۶ منتشر شد. ناشر این اثر که پایان‌نامه کارشناسی ارشد نویسنده است، معاونت پژوهشی [[پژوهشگاه امام‌خمینی و انقلاب اسلامی]] است.<ref>قربان‌زاده، روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، مشخصات نشر.</ref>  


== پانویس ==
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۱۵ تیر ۱۴۰۳، ساعت ۱۴:۰۹

روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی (کتاب)
روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی.jpg
اطلاعات کتاب
عنوانروابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی
اطلاعات نشر


روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، کتابی از قربانعلی قربانزاده است که به تبیین مکتب فکری، ینش، و روش امام‌خمینی در شناخت آرمان‌ها و واقعیت‌ها و نگرش جامعه‌شناختی امام‌خمینی نسبت به روابط بین‌الملل می‌پردازد.

مؤلف

قربانعلی قربان‌زاده سوار، پژوهشگر و استادیار گروه علوم سیاسی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی است.

اهمیت

به نظر نویسنده کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، امام‌خمینی نه به عنوان یک شخص، بلکه به عنوان یک جریان فکری مطرح بوده است و شناخت دیدگاه ایشان دربارۀ روابط بین‌الملل، به معنای بیان دیدگاه و موضع اعتقادی یک جریان فکری بزرگ در دوران معاصر است. نیز شناخت جامع از پدیدۀ انقلاب اسلامی و درک دیپلماسی جمهوری اسلامی در دوره ده‌سالۀ رهبری امام‌خمینی.

ساختار

کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، پس از فهرست مطالب، پیشگفتار نویسنده و مقدمه، شامل سه بخش کلی و فصول ذیل هر بخش است:

بخش اول، کلیات روابط بین‌الملل (روابط بین‌الملل، مطالعۀ روابط بین‌الملل، نظام بین‌الملل و متغیرهای آن، دیدگاه‌ها نسبت به روابط بین‌الملل، آرمان‌گرایی و واقع‌گرایی)؛

بخش دوم، تبیین دیدگاه امام‌خمینی (مکتب فکری امام‌خمینی، بینش امام‌خمینی، روش امام‌خمینی در شناخت آرمان‌ها و واقعیت‌ها)؛

بخش سوم، نگرش جامعه‌شناختی امام‌خمینی نسبت به روابط بین‌الملل (بازیگران روابط بین‌الملل، روندهای روابط بین‌الملل، قانون حاکم بر روابط بین‌الملل، ساختار روابط بین‌الملل، محیط روابط بین‌الملل، قدرت، تحول، تغییر، تعادل و ثبات در روابط بین‌الملل).

در پایان هر فصل، خلاصۀ فصل ذکر شده است و در پایان کتاب هم بخش نتیجه‌گیری، فهرست نمایه‌های موضوعی و کتابنامه منابع فارسی و انگلیسی آمده است.[۱]

در بخش کتابنامه، نویسنده نام و مشخصات ۱۴ منبع فارسی و ۱۷ منبع انگلیسی را ذکر کرده است.[۲] ارجاعات به هر یک از این منابع، در پاورقی متن آمده است.

وضعیت نشر

کتاب روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی به قلم قربانعلی قربان‌زاده، در ۲۴۵ صفحه و شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در سال ۱۳۸۶ منتشر شد. ناشر این اثر که پایان‌نامه کارشناسی ارشد نویسنده است، معاونت پژوهشی پژوهشگاه امام‌خمینی و انقلاب اسلامی است.[۳]

پانویس

  1. قربان‌زاده، روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، ص۵-۹.
  2. قربان‌زاده، روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، ص۲۴۴-۲۴۶.
  3. قربان‌زاده، روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، مشخصات نشر.

منابع

  • قربان‌زاده، قربانعلی، روابط بین‌الملل از دیدگاه امام‌خمینی، تهران، پژوهشگاه امام‌خمینی و انقلاب اسلامی، چاپ اول، ۱۳۸۶ش.