سیدمحمد ترابی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی امام خمینی
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
ترابی، سید محمد؛ از شاگردان درس خارج امام خمینی. او در سال ۱۳۱۸ ش در دامغان زاده شد. دوران ابتدایی را در زادگاهش گذراند. آنگاه وارد حوزه علمیه دامغان شد و مقدمات را در آن حوزه خواند. در سال ۱۳۳۵ ش رهسپار قم شد و در حوزه علمیه آن شهر دروس سطح را نزد استادان آن حوزه فراگرفت. درس فلسفه را هم پیش محمد محمدی گیلانی (منظومه ملاهادی سبزواری) و حسن حسن‌زاده آملی (اسفار ملاصدرا) آموخت. وی در درس خارج فقه و اصول از شاگردان آیات امام خمینی، عباسعلی شاهرودی، سید محمدرضا موسوی گلپایگانی و شیخ مرتضی حائری یزدی بود (کاظمینی، ج ۱، ۲۰۲). درباره حضور او در درس خارج فقه یا اصول یا هر دو درس امام خمینی گزارشی در دست نیست، ولی می‌توان احتمال داد که در سال‌های آغازین دهه ۱۳۴۰ ش و پیش از تبعید ایشان به خارج از کشور در آن درس یا درس‌ها حضور می‌یافت.
'''سیدمحمد ترابی'''، از شاگردان درس خارج امام‌خمینی.  
ترابی که از آیات امام خمینی، سید ابوالقاسم موسوی خویی و گلپایگانی اجازاتی دریافت کرده بود، در ۱۳۵۲ ش به درخواست ابوالقاسم خزعلی به دامغان بازگشت و مسئولیت حوزه علمیه آن شهر را بر عهده گرفت. او پس از انقلاب اسلامی به تدریس در حوزه علمیه دامغان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ادامه داد و از آیات سید علی حسینی خامنه‌ای و ناصر مکارم شیرازی نیز اجازاتی دریافت نمود (کاظمینی، ۲۰۲).
او در سال ۱۳۱۸ ش در دامغان زاده شد. دوران ابتدایی را در زادگاهش گذراند. آنگاه وارد حوزه علمیه دامغان شد و مقدمات را در آن حوزه خواند. در سال ۱۳۳۵ ش رهسپار [[قم]] شد و در حوزه علمیه آن شهر دروس سطح را نزد استادان آن حوزه فراگرفت. درس فلسفه را هم پیش محمد محمدی گیلانی (منظومه ملاهادی سبزواری) و حسن حسن‌زاده آملی (اسفار ملاصدرا) آموخت. وی در درس خارج فقه و اصول از شاگردان آیات امام‌خمینی، عباسعلی شاهرودی، سیدمحمدرضا موسوی گلپایگانی و شیخ مرتضی حائری یزدی بود (کاظمینی، ج ۱، ۲۰۲). درباره حضور او در درس خارج فقه یا اصول یا هر دو درس امام‌خمینی گزارشی در دست نیست، ولی می‌توان احتمال داد که در سال‌های آغازین دهه ۱۳۴۰ش و پیش از تبعید ایشان به خارج از کشور در آن درس یا درس‌ها حضور می‌یافت.
منابع: کاظمینی، میرزا محمد (۱۳۸۲)، مشاهیر دامغان، ج ۱، یزد، بنیاد ریحانه‌الرسول یزد.
 
ترابی که از آیات امام‌خمینی، سیدابوالقاسم موسوی خویی و گلپایگانی اجازاتی دریافت کرده بود، در ۱۳۵۲ ش به درخواست ابوالقاسم خزعلی به دامغان بازگشت و مسئولیت حوزه علمیه آن شهر را بر عهده گرفت. او پس از انقلاب اسلامی به تدریس در حوزه علمیه دامغان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ادامه داد و از آیات سیدعلی حسینی خامنه‌ای و ناصر مکارم شیرازی نیز اجازاتی دریافت نمود.<ref>کاظمینی، شاهیر دامغان، ص۲۰۲.</ref>
==پانویس==
{{پانویس}}
==منابع==
* کاظمینی، میرزا محمد (۱۳۸۲)، مشاهیر دامغان، ج۱، یزد، بنیاد ریحانه‌الرسول یزد.


[[رده:پروژه شاگردان2]]
[[رده:پروژه شاگردان2]]

نسخهٔ ‏۹ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۲۱:۲۹

سیدمحمد ترابی، از شاگردان درس خارج امام‌خمینی. او در سال ۱۳۱۸ ش در دامغان زاده شد. دوران ابتدایی را در زادگاهش گذراند. آنگاه وارد حوزه علمیه دامغان شد و مقدمات را در آن حوزه خواند. در سال ۱۳۳۵ ش رهسپار قم شد و در حوزه علمیه آن شهر دروس سطح را نزد استادان آن حوزه فراگرفت. درس فلسفه را هم پیش محمد محمدی گیلانی (منظومه ملاهادی سبزواری) و حسن حسن‌زاده آملی (اسفار ملاصدرا) آموخت. وی در درس خارج فقه و اصول از شاگردان آیات امام‌خمینی، عباسعلی شاهرودی، سیدمحمدرضا موسوی گلپایگانی و شیخ مرتضی حائری یزدی بود (کاظمینی، ج ۱، ۲۰۲). درباره حضور او در درس خارج فقه یا اصول یا هر دو درس امام‌خمینی گزارشی در دست نیست، ولی می‌توان احتمال داد که در سال‌های آغازین دهه ۱۳۴۰ش و پیش از تبعید ایشان به خارج از کشور در آن درس یا درس‌ها حضور می‌یافت.

ترابی که از آیات امام‌خمینی، سیدابوالقاسم موسوی خویی و گلپایگانی اجازاتی دریافت کرده بود، در ۱۳۵۲ ش به درخواست ابوالقاسم خزعلی به دامغان بازگشت و مسئولیت حوزه علمیه آن شهر را بر عهده گرفت. او پس از انقلاب اسلامی به تدریس در حوزه علمیه دامغان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ادامه داد و از آیات سیدعلی حسینی خامنه‌ای و ناصر مکارم شیرازی نیز اجازاتی دریافت نمود.[۱]

پانویس

  1. کاظمینی، شاهیر دامغان، ص۲۰۲.

منابع

  • کاظمینی، میرزا محمد (۱۳۸۲)، مشاهیر دامغان، ج۱، یزد، بنیاد ریحانه‌الرسول یزد.