علی‌اکبر آشتیانی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۴: خط ۳۴:




علی اکبر آشتیانی روحانی مبارز [[شیعه]] در سال 1344ش در آشتیان متولد شد و پس از هشت سال تحصیل در مدارس جدید، وارد حوزه علمیه آشتیان شد و پس از هفت سال به [[حوزه علمیه قم]] هجرت کرد و مقاطع تحصیلی حوزوی را نزد اساتید بزرگی چون احمد پایانی، محمدتقی ستوده، [[محمد فاضل لنکرانی]]، [[سید محمدرضا گلپایگانی|سیدمحمدرضا گلپایگانی]] و [[سیدکاظم شریعتمداری]] فرا گرفت. او که از طریق بعضی از دوستان و اساتیدش به امام‌خمینی علاقه‌مند شد، به رغم ممنوعیتی که در پرداخت [[شهریه امام‌خمینی]] وجود داشت، در پرداخت شهریه ایشان با نام [[میرزااحمد آشتیانی|میرزا احمد آشتیانی]] همکاری می‌کرد و پس از پیروزی [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] عضوی از دفتر امام شد و همکاری در تقسیم شهریه امام به حوزویان را ادامه داد و در سال 1363 یا حکم امام به سمت ریاست اداره عقیدتی – سیاسی ژاندرمری جمهوری اسلامی منصوب شد که این مسئولیت تا سال 1370 ادامه یافت. او مدیرعامل موسسه تعاون امام‌خمینی و امام جماعت مسجد الجواد تهران را در کارنامه خود دارد.
علی اکبر آشتیانی روحانی مبارز [[شیعه]] در سال 1344ش در آشتیان متولد شد و پس از هشت سال تحصیل در مدارس جدید، وارد حوزه علمیه آشتیان شد و پس از هفت سال به [[حوزه علمیه قم]] هجرت کرد و مقاطع تحصیلی حوزوی را نزد اساتید بزرگی چون احمد پایانی، محمدتقی ستوده، [[محمد فاضل لنکرانی]]، [[سید محمدرضا گلپایگانی|سیدمحمدرضا گلپایگانی]] و [[سیدکاظم شریعتمداری]] فرا گرفت.  
 
او که از طریق بعضی از دوستان و اساتیدش به امام‌خمینی علاقه‌مند شد، به رغم ممنوعیتی که در پرداخت [[شهریه امام‌خمینی]] وجود داشت، در پرداخت شهریه ایشان با نام [[میرزااحمد آشتیانی|میرزا احمد آشتیانی]] همکاری می‌کرد و پس از پیروزی [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] عضوی از دفتر امام شد.
 
وی در سال 1363 یا حکم امام به سمت ریاست اداره عقیدتی – سیاسی ژاندرمری جمهوری اسلامی منصوب شد که این مسئولیت تا سال 1370 ادامه یافت. او مدیرعامل موسسه تعاون امام‌خمینی و امام جماعت مسجد الجواد تهران را در کارنامه خود دارد.


==معرفی اجمالی==
==معرفی اجمالی==