گفتارهایی در اندیشه اجتماعی امام‌خمینی (کتاب): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی امام خمینی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی (کتاب)
'''گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی'''، مجموعه‌مقالاتی از نویسنده در حوزه اندیشۀ اجتماعی [[امام‌خمینی]] است که پیش‌تر نیز به عنوان تحقیق و مقاله در نشریه‌ها منتشر شده است.  
با تأکید بر عدالت و توسعه
[[پرونده:گفتارهایی در اندیشه اجتماعی امام‌خمینی.jpg|بندانگشتی]]
شناسه
کتاب «گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی» مجموعه مقالاتی از نویسنده در حوزه اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی است که پیش‌تر نیز به عنوان تحقیق و مقاله در نشریه‌ها منتشر شده است.
مؤلف
سیدمحمد میرسندسی (م ۱۳۴۲)، با مدرک دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس، سابقۀ تدریس و تحقیق و تألیف کتاب و مقالات متعددی را در کارنامه خود دارد (پایگاه اینترنتی مگیران، رزومه نویسنده، برداشت ۴/۲/۱۴۰۳؛ شبکه جامع کتاب، گیسوم، برداشت ۴/۲/۱۴۰۲).
اهمیت کتاب
اگرچه مطالعۀ هر اندیشه و دیدگاهی فی نفسه مفید است؛ اما با توجه به قدرت تأثیرگذاری پدیدۀ مدرنیته بر جوامع مختلف، فهم آرای متفکران متأخر در این زمینه اهمیت به‌سزایی دارد. متفکر هر چه به دوران معاصر نزدیک‌تر باشد، مطالعه و شناخت اندیشه‌های او برای شناخت و تبیین حال حاضر و آینده راهگشاتر خواهد بود. از این جهت، برای یافتن مسائل و معضلات جامعۀ معاصر در سطح سیاسی و اجتماعی، فهم دیدگاه اجتماعی امام‌خمینی، به عنوان یک متفکر معاصر، اهمیتی ویژه دارد (میرسندسی، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، مقدمه). 
ساختار
کتاب پس از فهرست ابتدایی و مقدمۀ نویسنده، شامل ۴ مقاله یا گفتار است که به ادعای نویسنده نخستین مقاله، مهم‌ترین مقالۀ کتاب است. این ۴ مقاله عبارت‌اند از: ۱. اندیشه امام‌خمینی، نگرشی جامع‌گرایانه؛ ۲. مبادی انسان‌شناسی امام‌خمینی در ارتباط با توسعه؛ ۳. اندیشه‌های امام‌خمینی دربارۀ عدالت؛ ۴. عناصر مساعد و نامساعد توسعه اقتصادی از دیدگاه امام‌خمینی. هر مقاله حاوی چکیده، مقدمه، عناوین بحث، نتیجه‌گیری و در پایان پی‌نوشت‌ها و منابع ارجاعی است (میرسندسی، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، فهرست مطالب).
منابع کتاب
منابع هر مقاله در پایان همان مقاله آمده است و کتاب فاقد فهرست منابع پایانی است.
وضعیت نشر
کتاب «گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی؛ با تأکید بر عدالت و توسعه»، با ۱۲۸ صفحه و شمارگان ۱۷۰۰ نسخه، در سال ۱۳۸۱ در مؤسسۀ چاپ و نشر دانشگاه امام‌حسین منتشر شد. چاپ دیگری از این کتاب به دست نیامد (شبکه جامع کتاب، گیسوم، برداشت ۴/۲/۱۴۰۳).


منابع
== مؤلف ==
میرسندسی، سیدمحمد، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی؛ با تأکید بر عدالت و توسعه، تهران، انتشارات دانشگاه امام‌حسین(ع)، چاپ اول، ۱۳۸۱ش.
سیدمحمد میرسندسی (متولد ۱۳۴۲)، با مدرک دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس، سابقۀ تدریس و تحقیق و تألیف کتاب و مقالات متعددی را در کارنامه خود دارد.
پیوندها
 
پایگاه اینترنتی مگیران، رزومه نویسنده.
== اهمیت ==
https://www.magiran.com/
اگرچه مطالعۀ هر اندیشه و دیدگاهی فی نفسه مفید است؛ اما با توجه به قدرت تأثیرگذاری پدیدۀ مدرنیته بر جوامع مختلف، فهم آرای متفکران متأخر در این زمینه اهمیت به‌سزایی دارد. متفکر هر چه به دوران معاصر نزدیک‌تر باشد، مطالعه و شناخت اندیشه‌های او برای شناخت و تبیین حال حاضر و آینده راهگشاتر خواهد بود. از این جهت، برای یافتن مسائل و معضلات جامعۀ معاصر در سطح سیاسی و اجتماعی، فهم دیدگاه اجتماعی امام‌خمینی، به عنوان یک متفکر معاصر، اهمیتی ویژه دارد.<ref>میرسندسی، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، مقدمه.</ref>
شبکه جامع کتاب، گیسوم.
 
https://www.gisoom.com/
== ساختار ==
کتاب گفتارهایی در اندیشه اجتماعی امام‌خمینی، پس از مقدمۀ نویسنده، شامل چهار مقاله یا گفتار است که به ادعای نویسنده نخستین مقاله، مهم‌ترین مقالۀ کتاب است. این چهار مقاله عبارت‌اند از:
 
* اندیشه امام‌خمینی، نگرشی جامع‌گرایانه؛
* مبادی انسان‌شناسی امام‌خمینی در ارتباط با توسعه؛
* اندیشه‌های امام‌خمینی دربارۀ عدالت؛
* عناصر مساعد و نامساعد توسعه اقتصادی از دیدگاه امام‌خمینی.
 
هر مقاله حاوی چکیده، مقدمه، عناوین بحث، نتیجه‌گیری و در پایان پی‌نوشت‌ها و منابع ارجاعی است.<ref>میرسندسی، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، فهرست مطالب.</ref> منابع هر مقاله در پایان همان مقاله آمده است و کتاب فاقد فهرست منابع پایانی است.
 
== وضعیت نشر ==
کتاب گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی با تأکید بر عدالت و توسعه»، با ۱۲۸ صفحه و شمارگان ۱۷۰۰ نسخه، در سال ۱۳۸۱ در مؤسسۀ چاپ و نشر دانشگاه امام‌حسین منتشر شد. چاپ دیگری از این کتاب به دست نیامد.
 
== پانویس ==
{{پانویس}}
 
== منابع ==
 
* میرسندسی، سیدمحمد، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی؛ با تأکید بر عدالت و توسعه، تهران، انتشارات دانشگاه امام‌حسین(ع)، چاپ اول، ۱۳۸۱ش.


[[رده:پروژه کتاب]]
[[رده:پروژه کتاب]]

نسخهٔ ‏۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۴۷

گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، مجموعه‌مقالاتی از نویسنده در حوزه اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی است که پیش‌تر نیز به عنوان تحقیق و مقاله در نشریه‌ها منتشر شده است.

مؤلف

سیدمحمد میرسندسی (متولد ۱۳۴۲)، با مدرک دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس، سابقۀ تدریس و تحقیق و تألیف کتاب و مقالات متعددی را در کارنامه خود دارد.

اهمیت

اگرچه مطالعۀ هر اندیشه و دیدگاهی فی نفسه مفید است؛ اما با توجه به قدرت تأثیرگذاری پدیدۀ مدرنیته بر جوامع مختلف، فهم آرای متفکران متأخر در این زمینه اهمیت به‌سزایی دارد. متفکر هر چه به دوران معاصر نزدیک‌تر باشد، مطالعه و شناخت اندیشه‌های او برای شناخت و تبیین حال حاضر و آینده راهگشاتر خواهد بود. از این جهت، برای یافتن مسائل و معضلات جامعۀ معاصر در سطح سیاسی و اجتماعی، فهم دیدگاه اجتماعی امام‌خمینی، به عنوان یک متفکر معاصر، اهمیتی ویژه دارد.[۱]

ساختار

کتاب گفتارهایی در اندیشه اجتماعی امام‌خمینی، پس از مقدمۀ نویسنده، شامل چهار مقاله یا گفتار است که به ادعای نویسنده نخستین مقاله، مهم‌ترین مقالۀ کتاب است. این چهار مقاله عبارت‌اند از:

  • اندیشه امام‌خمینی، نگرشی جامع‌گرایانه؛
  • مبادی انسان‌شناسی امام‌خمینی در ارتباط با توسعه؛
  • اندیشه‌های امام‌خمینی دربارۀ عدالت؛
  • عناصر مساعد و نامساعد توسعه اقتصادی از دیدگاه امام‌خمینی.

هر مقاله حاوی چکیده، مقدمه، عناوین بحث، نتیجه‌گیری و در پایان پی‌نوشت‌ها و منابع ارجاعی است.[۲] منابع هر مقاله در پایان همان مقاله آمده است و کتاب فاقد فهرست منابع پایانی است.

وضعیت نشر

کتاب گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی با تأکید بر عدالت و توسعه»، با ۱۲۸ صفحه و شمارگان ۱۷۰۰ نسخه، در سال ۱۳۸۱ در مؤسسۀ چاپ و نشر دانشگاه امام‌حسین منتشر شد. چاپ دیگری از این کتاب به دست نیامد.

پانویس

  1. میرسندسی، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، مقدمه.
  2. میرسندسی، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی، فهرست مطالب.

منابع

  • میرسندسی، سیدمحمد، گفتارهایی در اندیشۀ اجتماعی امام‌خمینی؛ با تأکید بر عدالت و توسعه، تهران، انتشارات دانشگاه امام‌حسین(ع)، چاپ اول، ۱۳۸۱ش.