امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی (کتاب): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی امام خمینی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۱: خط ۳۱:
}}
}}
'''امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی'''، از جمله آثار منتشرشده به سفارش ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی است که به ذکر پاره‌ای از مشترکات عمومی رسانه‌ها از منظر فقه و حقوق می‌پردازد.
'''امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی'''، از جمله آثار منتشرشده به سفارش ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی است که به ذکر پاره‌ای از مشترکات عمومی رسانه‌ها از منظر فقه و حقوق می‌پردازد.
مؤلف
جواد فخار طوسی، استاد سطح عالی حوزۀ علمیه است. مقالات و کتاب‌هایی که به قلم او ثبت شده است، بیشتر با موضوع حقوقی و فقهی است.


== اهمیت کتاب ==
== مؤلف ==
برخلاف جایگاه روشن رسانه‌های گروهی در دنیای جدید و نقش و تأثیر آن، جای تحقیقی گسترده پیرامون این موضوع همچنان خالی است و به خصوص از نظر فقه رسانه، چندان به آن پرداخته نشده است. کتاب «امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی»، بدون آن‌که مدعی پرداختن به همه جوانب فقه رسانه‌ها باشد، تنها به ذکر پاره‌ای از مشترکات عمومی رسانه‌ها اکتفا کرده است (فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، ص ۱۱-۱۳).
جواد فخار طوسی، استاد سطح عالی [[حوزه‌های علمیه|حوزه علمیه]] است. مقالات و کتاب‌هایی که به قلم او ثبت شده است، بیشتر با موضوع حقوقی و فقهی است.
 
== اهمیت ==
برخلاف جایگاه روشن رسانه‌های گروهی در دنیای جدید و نقش و تأثیر آن، جای تحقیقی گسترده پیرامون این موضوع همچنان خالی است و به خصوص از نظر فقه رسانه، چندان به آن پرداخته نشده است. کتاب امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، به ذکر پاره‌ای از مشترکات عمومی رسانه‌ها پرداخته کرده است.<ref>فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، ص۱۱-۱۳.</ref>


== ساختار ==
== ساختار ==
کتاب «امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی»، پس از فهرست مطالب و مقدمه‌ای به‌نسبت مفصل با عنوان سرآغاز، شامل سه بخش کلی است: ۱. رسانه‌ها در عرصۀ فرهنگی (بایدها و نبایدهای فرهنگی، اضلال، انکار ضروری دین، توهین و...)؛ ۲. رسانه‌ها در عرصۀ سیاست (نظارت، اطلاع‌رسانی و اخبار، رسانه‌های گروهی و حفظ نظام، هدایت امواج تبلیغاتی و...)؛ ۳. رسانه‌ها و پرکردن اوقات فراغت (دیدگاه اسلام در باب سرگرمی) (فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، فهرست مطالب).
کتاب امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، پس از فهرست مطالب و مقدمه‌ای به‌نسبت مفصل با عنوان سرآغاز، شامل سه بخش کلی است:  


نویسنده در ارجاعات کتاب، که به صورت پاورقی آمده است، از آثار امام‌خمینی، به ویژه صحیفۀ امام‌خمینی، کتاب‌های لغت و کتب فقهی بهره جسته است. کتاب، فهرست منابع پایانی ندارد.
* رسانه‌ها در عرصۀ فرهنگی (بایدها و نبایدهای فرهنگی، اضلال، انکار ضروری دین، توهین و...)؛
* رسانه‌ها در عرصۀ سیاست (نظارت، اطلاع‌رسانی و اخبار، رسانه‌های گروهی و حفظ نظام، هدایت امواج تبلیغاتی و...)؛
* رسانه‌ها و پرکردن اوقات فراغت (دیدگاه اسلام در باب سرگرمی)<ref>فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، فهرست مطالب.</ref>
 
نویسنده در ارجاعات کتاب، که به صورت پاورقی آمده است، از آثار امام‌خمینی، به‌ویژه [[صحیفه نور|صحیفه امام‌خمینی]]، کتاب‌های لغت و کتب فقهی بهره جسته است. کتاب، فهرست منابع پایانی ندارد.


== وضعیت نشر ==
== وضعیت نشر ==
کتاب «امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی؛ مبانی فقهی و حقوقی»، به قلم جواد فخارطوسی، به درخواست ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی، وابسته به مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی، تدوین و در سال ۱۳۸۱ منتشر شد. این کتاب ۳۱۸ صفحه دارد و چاپ نخست آن، در ۳۰۰۰ نسخه بود (فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، مشخصات نشر). این کتاب در سال ۱۳۸۶، در ۲۰۰۰ نسخه به چاپ دوم رسید.
کتاب امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، به درخواست ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی، وابسته به مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی، تدوین و در سال ۱۳۸۱ش منتشر شد. این کتاب ۳۱۸ صفحه دارد و چاپ نخست آن، در ۳۰۰۰ نسخه بود.<ref>فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، مشخصات نشر.</ref> این کتاب در سال ۱۳۸۶، در ۲۰۰۰ نسخه به چاپ دوم رسید.


== منابع ==
== منابع ==
فخارطوسی، جواد، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی؛ مبانی فقهی و حقوقی، تهران، ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی، وابسته به مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی، چاپ اول، ۱۳۸۱ش.
 
* فخارطوسی، جواد، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی؛ مبانی فقهی و حقوقی، تهران، ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی، وابسته به مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی، چاپ اول، ۱۳۸۱ش.


[[رده:پروژه کتاب]]
[[رده:پروژه کتاب]]

نسخهٔ ‏۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۲۱:۳۱

امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی (کتاب)
امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی.jpg
اطلاعات کتاب
عنوانامام‌خمینی و رسانه‌های گروهی
اطلاعات نشر


امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، از جمله آثار منتشرشده به سفارش ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی است که به ذکر پاره‌ای از مشترکات عمومی رسانه‌ها از منظر فقه و حقوق می‌پردازد.

مؤلف

جواد فخار طوسی، استاد سطح عالی حوزه علمیه است. مقالات و کتاب‌هایی که به قلم او ثبت شده است، بیشتر با موضوع حقوقی و فقهی است.

اهمیت

برخلاف جایگاه روشن رسانه‌های گروهی در دنیای جدید و نقش و تأثیر آن، جای تحقیقی گسترده پیرامون این موضوع همچنان خالی است و به خصوص از نظر فقه رسانه، چندان به آن پرداخته نشده است. کتاب امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، به ذکر پاره‌ای از مشترکات عمومی رسانه‌ها پرداخته کرده است.[۱]

ساختار

کتاب امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، پس از فهرست مطالب و مقدمه‌ای به‌نسبت مفصل با عنوان سرآغاز، شامل سه بخش کلی است:

  • رسانه‌ها در عرصۀ فرهنگی (بایدها و نبایدهای فرهنگی، اضلال، انکار ضروری دین، توهین و...)؛
  • رسانه‌ها در عرصۀ سیاست (نظارت، اطلاع‌رسانی و اخبار، رسانه‌های گروهی و حفظ نظام، هدایت امواج تبلیغاتی و...)؛
  • رسانه‌ها و پرکردن اوقات فراغت (دیدگاه اسلام در باب سرگرمی)[۲]

نویسنده در ارجاعات کتاب، که به صورت پاورقی آمده است، از آثار امام‌خمینی، به‌ویژه صحیفه امام‌خمینی، کتاب‌های لغت و کتب فقهی بهره جسته است. کتاب، فهرست منابع پایانی ندارد.

وضعیت نشر

کتاب امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، به درخواست ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی، وابسته به مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی، تدوین و در سال ۱۳۸۱ش منتشر شد. این کتاب ۳۱۸ صفحه دارد و چاپ نخست آن، در ۳۰۰۰ نسخه بود.[۳] این کتاب در سال ۱۳۸۶، در ۲۰۰۰ نسخه به چاپ دوم رسید.

منابع

  • فخارطوسی، جواد، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی؛ مبانی فقهی و حقوقی، تهران، ستاد بزرگداشت یکصدمین سال میلاد امام‌خمینی، وابسته به مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی، چاپ اول، ۱۳۸۱ش.
  1. فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، ص۱۱-۱۳.
  2. فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، فهرست مطالب.
  3. فخارطوسی، امام‌خمینی و رسانه‌های گروهی، مشخصات نشر.