عبدالله نوری: تفاوت میان نسخه‌ها

۱۴ بایت اضافه‌شده ،  ‏۲۷ مرداد ۱۴۰۲
اصلاح ارقام، اصلاح نویسه‌های عربی
بدون خلاصۀ ویرایش
(اصلاح ارقام، اصلاح نویسه‌های عربی)
خط ۳۸: خط ۳۸:
نوری در مسائل [[انقلاب اسلامی ایران|نهضت امام‌­خمینی]] با [[محمد منتظری]] و کمی بعد با [[سیداحمد خمینی]] آشنا و همکاری می­‌کرد.
نوری در مسائل [[انقلاب اسلامی ایران|نهضت امام‌­خمینی]] با [[محمد منتظری]] و کمی بعد با [[سیداحمد خمینی]] آشنا و همکاری می­‌کرد.


او پس از پیروزی انقلاب اسلامی در نهادهای مختلف خدمت کرد و در سال 1360 به نمایندگی امام‌­خمینی در جهاد سازندگی منصوب شد. او در سال ۱۳۶۴ به نمایندگی از مردم اصفهان به مجلس راه یافت و در دوره سوم نیز نماینده مجلس بود. امام­‌خمینی در سال 1367 نوری را با حفظ سمت نمایندگی در جهاد سازندگی، به نمایندگی خود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کرد و او را فردی فاضل، متدین، مبارز، متقی و با فهم سیاسی بسیار خوب برشمرد. نوری از اعضای شورای بازنگری قانون اساسی نیز بوده است.
او پس از پیروزی انقلاب اسلامی در نهادهای مختلف خدمت کرد و در سال ۱۳۶۰ به نمایندگی امام‌­خمینی در جهاد سازندگی منصوب شد. او در سال ۱۳۶۴ به نمایندگی از مردم اصفهان به مجلس راه یافت و در دوره سوم نیز نماینده مجلس بود. امام­‌خمینی در سال ۱۳۶۷ نوری را با حفظ سمت نمایندگی در جهاد سازندگی، به نمایندگی خود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کرد و او را فردی فاضل، متدین، مبارز، متقی و با فهم سیاسی بسیار خوب برشمرد. نوری از اعضای شورای بازنگری قانون اساسی نیز بوده است.


او در ماجرای برکناری [[حسینعلی منتظری]] از [[قائم مقام رهبری|قائم مقامی رهبری]] و نوشتن نامه 7/1/1368 توسط منتظری نقش زیادی داشته است.
او در ماجرای برکناری [[حسینعلی منتظری]] از [[قائم مقام رهبری|قائم مقامی رهبری]] و نوشتن نامه ۷/۱/۱۳۶۸ توسط منتظری نقش زیادی داشته است.


== معرفی ==
== معرفی ==
۲۱٬۲۸۸

ویرایش