انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران (کتاب): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۳۰: خط ۳۰:
| مشخصات نشر =  
| مشخصات نشر =  
}}
}}
'''انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران'''، کتابی به قلم علیرضا سمیعی اصفهانی و محسن شفیعی سیف‌آبادی، با موضوع مبانی انسان‌شناسی امام‌خمینی و نسبت آن با دیدگاه‌های سیاسی و اقتصادی ایشان است.
'''انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران'''، کتابی به قلم علیرضا سمیعی اصفهانی و محسن شفیعی سیف‌آبادی، با موضوع مبانی [[انسان‌شناسی]] امام‌خمینی و نسبت آن با دیدگاه‌های سیاسی و اقتصادی ایشان است.


== مؤلف ==
== مؤلف ==
خط ۳۶: خط ۳۶:


== اهمیت ==
== اهمیت ==
کتاب انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران، طرح نظام سیاسی مطلوب برای انسان، نیاز به مقدمه‌ای دارد و آن شناخت انسان و ابعاد وجودی او است. به بیان دیگر مبانی انسان‌شناسی متفاوت، می‌تواند آرای سیاسی متفاوتی را سبب شود. لذا انسان‌شناسی، مهم‌ترین سنگ بنای نظام سیاسی است. از همین رو است که نویسندگان کتاب کوشیده‌اند با تبیین نظریات انسان‌شناسی امام‌خمینی، که بخش مهمی از اندیشه‌های ایشان است، دیدگاه امام‌خمینی درباره نظام سیاسی و اقتصادی و توسعه را توضیح دهند. اندیشه‌های انسان‌شناسانه امام‌خمینی، فقط در ساحت عرفان، محصور نمانده است و این نظریات را می‌توان در تمام عرصه‌های فقه فردی و اجتماعی پی گرفت.<ref>سمیعی و شفیعی، انسان‌شناسی امام‌خمینی، مقدمه.</ref>
کتاب انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران، طرح نظام سیاسی مطلوب برای انسان، نیاز به مقدمه‌ای دارد و آن شناخت انسان و ابعاد وجودی او است. به بیان دیگر مبانی انسان‌شناسی متفاوت، می‌تواند آرای سیاسی متفاوتی را سبب شود. لذا انسان‌شناسی، مهم‌ترین سنگ بنای نظام سیاسی است. ازاین‌رو است که نویسندگان کتاب کوشیده‌اند با تبیین نظریات انسان‌شناسی [[امام‌خمینی]]، که بخش مهمی از اندیشه‌های ایشان است، دیدگاه امام‌خمینی درباره نظام سیاسی و اقتصادی و توسعه را توضیح دهند. اندیشه‌های انسان‌شناسانه امام‌خمینی، فقط در ساحت [[عرفان]]، محصور نمانده است و این نظریات را می‌توان در تمام عرصه‌های فقه فردی و اجتماعی پی گرفت.<ref>سمیعی و شفیعی، انسان‌شناسی امام‌خمینی، مقدمه.</ref>


== ساختار ==
== ساختار ==
خط ۴۷: خط ۴۷:
بخش دوم (نسبت‌سنجی انسان‌شناسی با مفهوم توسعه در اندیشه امام) چهار فصل دارد:  
بخش دوم (نسبت‌سنجی انسان‌شناسی با مفهوم توسعه در اندیشه امام) چهار فصل دارد:  
* انسان‌شناسی و مفهوم فرهنگ در نگاه امام؛   
* انسان‌شناسی و مفهوم فرهنگ در نگاه امام؛   
* انسان‌شناسی و الگوی توسعه سیاسی از نگاه امام؛ ۳. 
* انسان‌شناسی و الگوی توسعه سیاسی از نگاه امام؛
* انسان‌شناسی و توسعه اقتصادی در نگاه امام؛   
* انسان‌شناسی و توسعه اقتصادی در نگاه امام؛   
* توسعه و پیشرفت بومی از دیدگاه امام.  
* توسعه و پیشرفت بومی از دیدگاه امام.  
خط ۵۵: خط ۵۵:


== وضعیت نشر ==
== وضعیت نشر ==
کتاب انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران، با ۳۰۳ صفحه، در سال ۱۳۹۵ش، با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر شد. ناشر این اثر مؤسسه چاپ و نشر عروج، وابسته به [[مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی]] است.
کتاب انسان‌شناسی امام‌خمینی و توسعه بومی ایران، با ۳۰۳ صفحه، در سال ۱۳۹۵ش، با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر شد. ناشر این اثر [[مؤسسه چاپ و نشر عروج]]، وابسته به [[مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام‌خمینی]] است.


== پانویس ==
== پانویس ==
۲۱٬۳۵۲

ویرایش