سیدحسین موسوی تبریزی: تفاوت میان نسخه‌ها

جز
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳۲: خط ۳۲:
'''سیدحسین موسوی تبریزی''' روحانی مبارز، قاضی شرع آذربایجان، دادستان کل انقلاب و نماینده [[مجلس شورای اسلامی]].
'''سیدحسین موسوی تبریزی''' روحانی مبارز، قاضی شرع آذربایجان، دادستان کل انقلاب و نماینده [[مجلس شورای اسلامی]].


سیدحسین موسوی ­تبریزی در سال ۱۳۲۶ در تبریز به دنیا آمد و پس از اتمام تحصیلات ابتدائی از سال ۱۳۳۶ تحصیلات حوزوی را در تبریز آغاز کرد و در سال ۱۳۴۱ به [[حوزه علمیه قم]] رفت و به ادامه تحصیل پرداخت. او از سال ۱۳۴۵ به مدت دو سال در [[حوزه علمیه نجف]] به تحصیل پرداخت و در این مدت در درس [[امام‌خمینی]] شرکت می‌­کرد. او پس از بازگشت به ایران تا سال ۱۳۵۷ از دروس اساتید حوزه علمیه قم بهره برد و به تدریس نیز اشتغال داشت.


سیدحسین موسوی ­تبریزی در سال ۱۳۲۶ در تبریز به دنیا آمد و پس از اتمام تحصیلات ابتدائی از سال ۱۳۳۶ تحصیلات حوزوی را در تبریز آغاز کرد و در سال ۱۳۴۱ به [[حوزه علمیه قم]] رفت و به ادامه تحصیل پرداخت. او از سال ۱۳۴۵ به مدت دو سال در [[حوزه علمیه نجف]] به تحصیل پرداخت و در این مدت در درس امام‌­خمینی شرکت می‌­کرد. او پس از بازگشت به ایران تا سال ۱۳۵۷ از دروس اساتید حوزه علمیه قم بهره برد و به تدریس نیز اشتغال داشت.  
موسوی تبریزی از مبارزان فعال در نهضت امام­‌خمینی بود و در ایام اوج مبارزات [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] در قم و تبریز فعال بود. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با حکم امام­‌خمینی و با کمک دوستان همفکر خود [[دفتر تبلیغات اسلامی|دفتر تبلیغات اسلامی قم]] را راه‌­اندازی کرد و بعداً وارد کارهای فضایی شد و در کنترل و آرام کردن حوادث و اتفاقات تبریز نقش اساسی داشت.


موسوی تبریزی از مبارزان فعال در نهضت امام­خمینی بود و در ایام اوج مبارزات [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] در قم و تبریز فعال بود. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با حکم امام­‌خمینی و با کمک دوستان همفکر خود [[دفتر تبلیغات اسلامی|دفتر تبلیغات اسلامی قم]] را راه ­اندازی کرد و بعداً وارد کارهای فضایی شد و در کنترل و آرام کردن حوادث و اتفاقات تبریز نقش اساسی داشت.
موسوی­ تبریزی با حکم امام‌­خمینی به سمت دادستان کل انقلاب اسلامی منصوب شد و امام‌خمینی در هشتم بهمن ۱۳۶۲ در دیدار با [[یوسف صانعی]] دادستان کل کشور از خدمات موسوی تبریزی در تبریز و تهران قدردانی کرد.


موسوی­ تبریزی با حکم امام‌­خمینی به سمت دادستان کل انقلاب اسلامی منصوب شد و امام­خمینی در هشتم بهمن 1362 در دیدار با [[یوسف صانعی]] دادستان کل کشور از خدمات موسوی تبریزی در تبریز و تهران قدردانی کرد.
موسوی­ تبریزی در دوره دوم و سوم [[مجلس شورای اسلامی]] نمایندگی مردم تبریز را داشته است.
 
موسوی­ تبریزی در دوره دوم و سوم مجلس شورای اسلامی نمایندگی مردم تبریز را داشته است.


== خاندان ==
== خاندان ==
خط ۹۹: خط ۹۸:
[[رده:نمایندگان مجلس شورای اسلامی]]
[[رده:نمایندگان مجلس شورای اسلامی]]
[[رده:مبارزان علیه رژیم پهلوی]]
[[رده:مبارزان علیه رژیم پهلوی]]
[[رده:مقاله های نیازمند ارزیابی]]
[[رده:مقاله‌های دارای شناسه]]
۱۴٬۹۸۸

ویرایش