سیدعارف‌حسین حسینی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۳۳: خط ۳۳:




سید­عارف­ حسین حسینی در سال 1325ش در منطقه پاراچنار از استان سرحد پاکستان متولد شد. او که از خانواده­ای روحانی بوده، آموزش را پیش پدر آغاز کرد و پس از آن دوره ابتدائی و دبیرستان را گذراند و پس از کلاس دهم وارد مدرسه علمیه جعفریه پاراچنار شد. وی در سال 1346 عازم نجف شد و تحصیل را نزد [[سیداسدالله مدنی]] و مجتبی لنکرانی ادامه داد.


او در همان سال­‌ها با [[سیدمحسن حکیم]] و [[امام‌خمینی]] آشنا شد و از افکار آنها الهام می­‌گرفت. سیدعارف ­حسین در سال 1351 از عراف اخراج و به پاکستان بازگشت و بار دیگر برای تکمیل تحصیلات خود سال 1353 روانه نجف شد که به او اجازه داده نشد و بدین سبب به [[حوزه علمیه قم]] عزیمت کرد. وی در [[قم]] از دروس اساتید بنام استفاده کرد و در امر [[انقلاب اسلامی ایران|نهضت امام‌خمینی]] نیز فعال بود که به همین خاطر [[ساواک]] او را در سال 1357 از ایران اخراج کرد. او فعالیت­‌های دینی و سیاسی خود را در پاکستان ادامه داد و بر این باور بود که باید امت اسلامی تحت رهبری امام‌خمینی متحد شوند.
سید­عارف­ حسین حسینی در سال ۱۳۲۵ش در منطقه پاراچنار از استان سرحد پاکستان متولد شد. او که از خانواده­ای روحانی بوده، آموزش را پیش پدر آغاز کرد و پس از آن دوره ابتدائی و دبیرستان را گذراند و پس از کلاس دهم وارد مدرسه علمیه جعفریه پاراچنار شد. وی در سال ۱۳۴۶ عازم نجف شد و تحصیل را نزد [[سیداسدالله مدنی]] و مجتبی لنکرانی ادامه داد.


سید­عارف­ حسین در مردادماه 1367 توسط تروریست­های اجیر شده دولت عراق با همکاری ضیاءالحق به شهادت رسید و امام‌خمینی در پیام تسلیت، او را فرزند عزیز خود نامید.
او در همان سال­‌ها با [[سیدمحسن حکیم]] و [[امام‌خمینی]] آشنا شد و از افکار آنها الهام می‌گرفت. سیدعارف ­حسین در سال ۱۳۵۱ از عراف اخراج و به پاکستان بازگشت و بار دیگر برای تکمیل تحصیلات خود سال ۱۳۵۳ روانه نجف شد که به او اجازه داده نشد و بدین سبب به [[حوزه علمیه قم]] عزیمت کرد. وی در [[قم]] از دروس اساتید بنام استفاده کرد و در امر [[انقلاب اسلامی ایران|نهضت امام‌خمینی]] نیز فعال بود که به همین خاطر [[ساواک]] او را در سال ۱۳۵۷ از ایران اخراج کرد. او فعالیت­‌های دینی و سیاسی خود را در پاکستان ادامه داد و بر این باور بود که باید امت اسلامی تحت رهبری امام‌خمینی متحد شوند.
 
سید­عارف­ حسین در مردادماه ۱۳۶۷ توسط تروریست­‌های اجیر شده دولت عراق با همکاری ضیاءالحق به شهادت رسید و امام‌خمینی در پیام تسلیت، او را فرزند عزیز خود نامید.


== معرفی اجمالی ==
== معرفی اجمالی ==
خط ۹۲: خط ۹۳:
[[رده:شخصیت‌های حوزوی]]
[[رده:شخصیت‌های حوزوی]]
{{نمایندگان امام‌خمینی}}
{{نمایندگان امام‌خمینی}}
[[رده:مقاله های نیازمند ارزیابی]]
[[رده:مقاله‌های دارای شناسه]]