سیده‌فاطمه طباطبایی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۳: خط ۳۳:
'''سیده‌فاطمه طباطبایی'''، همسر [[سیداحمد خمینی]] و مورد عنایت [[امام‌خمینی]].
'''سیده‌فاطمه طباطبایی'''، همسر [[سیداحمد خمینی]] و مورد عنایت [[امام‌خمینی]].


سیده ­فاطمه طباطبائی در سال ۱۳۳۳ در تهران به دنیا آمد و در کنار تحصیل، به فراگیری هنرهایی مانند خیاطی و گل­سازی پرداخت. در سال ۱۳۴۸ با سیداحمد خمینی ازدواج کرد و در سال‌­های مبارزه با همسر خود در کارهای مبارزاتی همکاری­ داشت و پس از شهادت [[سیدمصطفی خمینی]] ساکن نجف شدند و در فرازوفرودهای این سال‌ها در عراق و پاریس همراه امام‌­خمینی بودند.


سیده ­فاطمه طباطبائی در سال ۱۳۳۳ در تهران به دنیا آمد و در کنار تحصیل، به فراگیری هنرهایی مانند خیاطی و گل­سازی پرداخت. در سال ۱۳۴۸ با سیداحمد خمینی ازدواج کرد و در سال‌­های مبارزه با همسر خود در کارهای مبارزاتی همکاری­ داشت و پس از شهادت [[سیدمصطفی خمینی]] ساکن نجف شدند و در فراز و فرودهای این سال‌ها در عراق و پاریس همراه امام‌­خمینی بودند.
طباطبائی پس از پیروز را [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] تحصیلات خود را پی گرفت و کارشناسی فلسفه غرب را در دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد و دکترای عرفان اسلامی را در دانشگاه آزاد اسلامی به پایان برد. او برخی مسائل دشوار متون [[فلسفه|فلسفه اسلامی]] را از امام‌­خمینی می‌پرسید که به جلسات کوتاه درسی انجامید و امام­‌خمینی چند نامه اخلاقی و عرفانی به تقاضای طباطبائی خطاب به او نوشت و در نامه­‌ای کتاب [[آداب الصلاة (کتاب)|آداب الصلوة]] خود را به او هدیه کرد.


طباطبائی پس از پیروز را [[انقلاب اسلامی ایران|انقلاب اسلامی]] تحصیلات خود را پی گرفت و کارشناسی فلسفه غرب را در دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد و دکترای عرفان اسلامی را در دانشگاه آزاد اسلامی به پایان برد. او برخی مسائل دشوار متون فلسفه اسلامی را از امام­خمینی می پرسید که به جلسات کوتاه درسی انجامید و امام­‌خمینی چند نامه اخلاقی و عرفانی به تقاضای طباطبائی خطاب به او نوشت و در نامه­‌ای کتاب [[آداب الصلاة (کتاب)|آداب الصلوة]] خود را به او هدیه کرد.
امام‌­خمینی، طباطبائی را همانند فرزندان خود می‌­دانست و به او محبت می­‌کرد و در نامه‌­ای خطاب به او یادآور شده که کتاب­‌های عرفانی با همه قدر و منزلتی که دارند و کمک­‌هایی که برای [[فهم قرآن]] و سخنان معصومین(ع) می‌کنند، ولی حلاوت و لطافت و جامعیت اسرار کتاب الهی را ندارند. طباطبائی که علاقه ویژه‌­ای به امام­‌خمینی دارد، او را فقیه خوب و فیلسوف و عارف برجسته می‌­داند که احیاگر عصر بوده است.
 
امام‌­خمینی طباطبائی را همانند فرزندان خود می­دانست و به او محبت می­‌کرد و در نامه‌­ای خطاب به او یادآور شده که کتاب­های عرفانی با همه قدر و منزلتی که دارند و کمک­هایی که برای فهم [[قرآن]] و سخنان معصومین(ع) می کنند، ولی حلاوت و لطافت و جامعیت اسرار کتاب الهی را ندارند. طباطبائی که علاقه ویژه­ای به امام­‌خمینی دارد، او را فقیه خوب و فیلسوف و عارف برجسته می‌­داند که احیاگر عصر بوده است.


== زندگی‌نامه ==
== زندگی‌نامه ==
۱۴٬۷۲۱

ویرایش