ویکی امام خمینی:آیا می‌دانستید که...؟/۲۰۲۳/هفته ۳۵: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «*… امام‌خمینی در حالی‌که شریف‌ترین کار زنان را تربیت فرزندان شایسته می‌داند و تربیت فرزند صالح را بهترین خدمت به اجتماع می‌شمرد، تأکید می‌کند اسلام زنان را در تعیین سرنوشت خود شریک می‌کند و زنان نه تنها حق دارند در کارهای اجتماعی و...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
*… [[امام‌خمینی]] در حالی‌که شریف‌ترین کار زنان را تربیت فرزندان شایسته می‌داند و [[تربیت]] فرزند صالح را بهترین خدمت به اجتماع می‌شمرد، تأکید می‌کند [[اسلام]] زنان را در تعیین سرنوشت خود شریک می‌کند و زنان نه تنها حق دارند در کارهای اجتماعی وارد شوند، بلکه این کار برای آنان تکلیف است.
*… [[امام‌خمینی]] در حالی‌که شریف‌ترین کار زنان را تربیت فرزندان شایسته می‌داندُُ، تأکید می‌کند [[اسلام]] زنان را در تعیین سرنوشت خود شریک می‌کند و زنان نه تنها حق دارند در کارهای اجتماعی وارد شوند، بلکه این کار برای آنان تکلیف است.
*… امام با اشاره به سیره علمای گذشته و مشارکت زنان در نهضت تنباکو و [[نهضت مشروطه]]، لازم می‌داند که زنان نیز در مقدرات اساسی کشور دخالت کنند و با حفظ عفت و پایبندی به احکام اسلام در مسائل اجتماعی و سیاسی وارد شوند.
*… امام با اشاره به سیره علمای گذشته و مشارکت زنان در نهضت تنباکو و [[نهضت مشروطه]]، لازم می‌داند که زنان نیز در مقدرات اساسی کشور دخالت کنند.
*… در نظام تربیتی مورد نظر امام‌خمینی نهاد [[خانواده]] جایگاه ویژه‌ای دارد و مبدأ بروز عواطف انسانی و رکن اصلی جامعه است و زن عنصر اصلی تشکیل خانواده به شمار می‌رود.
*… در نظام تربیتی مورد نظر امام‌خمینی نهاد [[خانواده]] جایگاه ویژه‌ای دارد و مبدأ بروز عواطف انسانی و رکن اصلی جامعه است و زن عنصر اصلی تشکیل خانواده به شمار می‌رود.
*... امام‌خمینی به زن در جایگاه [[مادر]] توجه کرده و معتقد است زن باید در محیط خانه، مایه آرامش و آسایش فرزندانش باشد و در دامن پرمهر خود فرزندان سالم از لحاظ جسمی و روحی تربیت کند و صلاح و فساد یک جامعه از صلاح و فساد زنان سرچشمه می‌گیرد.
*... امام‌خمینی به زن در جایگاه [[مادر]] توجه کرده و معتقد است زن باید در محیط خانه، مایه آرامش و آسایش فرزندانش باشد.