پرش به محتوا

احمد آذری قمی: تفاوت میان نسخه‌ها

۴۳ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۳ تیر ۱۴۰۲
بدون خلاصۀ ویرایش
(اصلاح ارقام)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۲: خط ۳۲:
'''احمد آذری قمی'''، شاگرد [[امام‌خمینی]]، روحانی مبارز، عضو [[مجلس خبرگان رهبری]]، [[شورای بازنگری قانون اساسی]]، [[مجلس شورای اسلامی]] و [[جامعه مدرسین حوزه علمیه قم]].
'''احمد آذری قمی'''، شاگرد [[امام‌خمینی]]، روحانی مبارز، عضو [[مجلس خبرگان رهبری]]، [[شورای بازنگری قانون اساسی]]، [[مجلس شورای اسلامی]] و [[جامعه مدرسین حوزه علمیه قم]].


احمد بیگدلی، معروف به احمد آذری قمی متولد ۱۳۰۲ش در شهر [[قم]] بود که تحصیلات جدید را تا دیپلم طی کرد و متأثر از درس اخلاق [[امام‌خمینی]] سال ۱۳۲۰ش تحصیلات حوزوی خود را شروع کرد حافظه بسیار قوی او را در تحصیل سریع یاری کرد. او جز دو سال تحصیل در [[حوزه علمیه نجف]]، عمده تحصیلات علوم اسلامی را در [[حوزه علمیه قم]] و نزد اساتیدی چون [[سیدحسین بروجردی]]، امام‌خمینی و محقق داماد سپری کرد.


احمد بیگدلی، معروف به احمد آذری قمی متولد ۱۳۰۲ش در شهر قم بود که تحصیلات جدید را تا دیپلم طی کرد و متأثر از درس اخلاق [[امام‌خمینی]] سال ۱۳۲۰ش تحصیلات حوزوی خود را شروع کرد حافظه بسیار قوی او را در تحصیل سریع یاری کرد. او جز دو سال تحصیل در [[حوزه علمیه نجف]]، عمده تحصیلات علوم اسلامی را در [[حوزه علمیه قم]] و نزد اساتیدی چون [[سیدحسین بروجردی]]، امام‌خمینی و محقق داماد سپری کرد.
آذری قمی در دهه سی، هوادار [[فدائیان اسلام]] و [[سید ابوالقاسم کاشانی|سیدابوالقاسم کاشانی]] بود و با آغاز [[انقلاب اسلامی ایران|نهضت امام‌خمینی]] از همراهان و حامیان فعال ایشان بوده که در این راه متحمل زندان و تبعید گردید. وی پس از [[انقلاب اسلامی ایران|پیروزی انقلاب اسلامی]] مدتی دادستان [[دادگاه‌های انقلاب اسلامی|دادگاه انقلاب]] تهران و قم بوده و نمایندگی دور دوم مجلس شورای اسلامی و دو دوره مجلس خبرگان رهبری را در کارنامه خود دارد.


آذری قمی در دهه سی، هوادار فدائیان اسلام و [[سید ابوالقاسم کاشانی|سیدابوالقاسم کاشانی]] بود و با آغاز [[انقلاب اسلامی ایران|نهضت امام‌خمینی]] از همراهان و حامیان فعال ایشان بوده که در این راه متحمل زندان و تبعید گردید. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی مدتی دادستان [[دادگاه‌های انقلاب اسلامی|دادگاه انقلاب]] تهران و قم بوده و نمایندگی دور دوم مجلس شورای اسلامی و دو دوره مجلس خبرگان رهبری را در کارنامه خود دارد.
او از اعضای اصلی جامعه مدرسین بود و برای انتشار نظرات و دیدگاه‌های خود روزنامه رسالت را تأسیس کرد و مخالفت با نخست‌وزیری [[میرحسین موسوی]] و انتشار مطالب انتقادی در روزنامه رسالت در کارنامه سیاسی او ثبت شده است.


او از اعضای اصلی جامعه مدرسین بود و برای انتشار نظرات و دیدگاه‌های خود روزنامه رسالت را تأسیس کرد و مخالفت با نخست وزیری [[میرحسین موسوی]] و انتشار مطالب انتقادی در روزنامه رسالت در کارنامه سیاسی او ثبت شده است.
آذری قمی در سال ۱۳۷۷ و در سن ۷۵ سالگی درگذشت و در حرم [[حضرت فاطمه معصومه(س)|حضرت معصومه(س)]] به خاک سپرده شد.
 
آذری قمی در سال ۱۳۷۷ و در سن ۷۵ سالگی درگذشت و در صحن حرم [[حضرت فاطمه معصومه(س)|حضرت معصومه(س)]] به خاک سپرده شد.


== معرفی اجمالی ==
== معرفی اجمالی ==
۲۱٬۱۴۹

ویرایش