تربیت نسل بیدار (کتاب): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی امام خمینی
جز (Shams صفحهٔ تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی (کتاب) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به تربیت نسل بیدار (کتاب) منتقل کرد)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۰: خط ۳۰:
| مشخصات نشر =  
| مشخصات نشر =  
}}
}}
'''تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی'''؛ اثری است از [[یاسر اصلانی]] که بیداری نسل جدید را از دیدگاه [[امام‌خمینی]] بررسی کرده است.
'''تربیت نسل بیدار؛ بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی'''، کتابی از یاسر اصلانی که بیداری نسل جدید را از دیدگاه [[امام‌خمینی]] بررسی کرده است.
==معرفی نویسنده==
==نویسنده==
یاسر اصلانی دارای دکترای تعلیم و تربیت اسلامی، استاد [[دانشگاه]]، مدیرمسئول [[انتشارات تحکیم خانواده]]، و نویسنده ۲۰ کتاب و ۳۰ مقاله علمی‌پژوهشی است.<ref>پایگاه اینترنتی انتخابات نماینده مدیرمسئول، ۲۴/۲/۱۴۰۳.</ref>
یاسر اصلانی دارای دکترای تعلیم و تربیت اسلامی، استاد [[دانشگاه]]، مدیرمسئول [[انتشارات تحکیم خانواده]]، و نویسنده ۲۰ کتاب و ۳۰ مقاله علمی‌پژوهشی است.<ref>پایگاه اینترنتی انتخابات نماینده مدیرمسئول، ۲۴/۲/۱۴۰۳.</ref>
==اهمیت کتاب==
==اهمیت کتاب==
نویسنده در اثر کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام خمینی تلاش کرده است، اندیشه سیاسی امام‌خمینی را در سه موضوع «[[فرهنگ]]»، «[[اقتصاد]]» و «[[سیاست]]» در اداره اجتماعات انسانی بررسی کرده و باورهای مشترک بنیادهای اصلی زندگی را مبتنی بر بعد اصلی؛ یعنی فرهنگ [[جامعه]]، توصیف نماید. وی فرهنگ سیاسی کشور را اصلی‌ترین شاخص نوسازی جامعه خوانده و نقش فرهنگ را در ساختار حکومت بسیار سازنده و حفظ و صیانت از آن را به عهده انسان‌های [[مؤمن]] و آگاه توصیف می‌کند.<ref>تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، ۱۵ – ۱۸.</ref>
نویسنده در کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی تلاش کرده است، اندیشه سیاسی امام‌خمینی را در سه موضوع «[[فرهنگ]]»، «[[اقتصاد]]» و «[[سیاست]]» در اداره اجتماعات انسانی بررسی کرده و باورهای مشترک بنیادهای اصلی زندگی را مبتنی بر بعد اصلی؛ یعنی فرهنگ جامعه، توصیف نماید. وی فرهنگ سیاسی کشور را اصلی‌ترین شاخص نوسازی جامعه خوانده و نقش فرهنگ را در ساختار حکومت بسیار سازنده و حفظ و صیانت از آن را به عهده انسان‌های مؤمن و آگاه توصیف می‌کند.<ref>تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، ۱۵ – ۱۸.</ref>
==ساختار==
==ساختار==
اثر کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام خمینی مجموعه مقالاتی است که از همایش [[بیداری اسلامی]] به‌صورت تک جلدی تهیه شده است و عناوینی چون چکیده، مقدمه، ایدئولوژی اسلامی امام‌خمینی، اندیشه سیاسی امام‌خمینی، فرهنگ و استعمار، تربیت نسل بیدار، بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، مفهوم [[تربیت]]، تعریف بیداری، را در بر می‌گیرد.<ref>تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام خمینی، ص ۵ – ۴۵.</ref> نتیجه‌گیری و فهرست منابع، بخش پایانی کتاب را شامل می‌شود.
کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی مجموعه‌مقالاتی است که از [[همایش بیداری اسلامی]] به‌صورت تک‌جلدی تهیه شده است و عناوینی چون چکیده، مقدمه، ایدئولوژی اسلامی امام‌خمینی، اندیشه سیاسی امام‌خمینی، فرهنگ و استعمار، تربیت نسل بیدار، بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، مفهوم تربیت، تعریف بیداری، را در بر می‌گیرد.<ref>تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام خمینی، ص ۵ – ۴۵.</ref> نتیجه‌گیری و فهرست منابع، بخش پایانی کتاب را شامل می‌شود.
==وضعیت نشر==
==وضعیت نشر==
کتاب «تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی» نخستین‌بار، سال ۱۳۹۱ش در تهران به همت [[نهضت نرم افزار]] با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه در ۴۶ صفحه منتشر شده است.
کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی نخستین‌بار، سال ۱۳۹۱ش در تهران به همت نهضت نرم‌افزار با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه در ۴۶ صفحه منتشر شده است.
==پانویس==
==پانویس==
{{پانویس}}
{{پانویس}}

نسخهٔ ‏۱۰ تیر ۱۴۰۳، ساعت ۰۹:۵۶

تربیت نسل بیدار (کتاب)
تربیت نسل بیدار.jpg
اطلاعات کتاب
عنوانتربیت نسل بیدار
نام‌های دیگربنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی
نویسندهاز یاسر اصلانی
تاریخ نگارش۱۳۹۱ش
موضوعبیداری نسل جدید را از دیدگاه امام‌خمینی
زبانفارسی
تعداد صفحات۴۶ صفحه
اطلاعات نشر
ناشرنهضت نرم‌افزار
محل نشرتهران
تاریخ نشر۱۳۹۱ش
نوبت چاپچاپ اول
شمارگان۲۰۰۰ نسخه


تربیت نسل بیدار؛ بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، کتابی از یاسر اصلانی که بیداری نسل جدید را از دیدگاه امام‌خمینی بررسی کرده است.

نویسنده

یاسر اصلانی دارای دکترای تعلیم و تربیت اسلامی، استاد دانشگاه، مدیرمسئول انتشارات تحکیم خانواده، و نویسنده ۲۰ کتاب و ۳۰ مقاله علمی‌پژوهشی است.[۱]

اهمیت کتاب

نویسنده در کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی تلاش کرده است، اندیشه سیاسی امام‌خمینی را در سه موضوع «فرهنگ»، «اقتصاد» و «سیاست» در اداره اجتماعات انسانی بررسی کرده و باورهای مشترک بنیادهای اصلی زندگی را مبتنی بر بعد اصلی؛ یعنی فرهنگ جامعه، توصیف نماید. وی فرهنگ سیاسی کشور را اصلی‌ترین شاخص نوسازی جامعه خوانده و نقش فرهنگ را در ساختار حکومت بسیار سازنده و حفظ و صیانت از آن را به عهده انسان‌های مؤمن و آگاه توصیف می‌کند.[۲]

ساختار

کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی مجموعه‌مقالاتی است که از همایش بیداری اسلامی به‌صورت تک‌جلدی تهیه شده است و عناوینی چون چکیده، مقدمه، ایدئولوژی اسلامی امام‌خمینی، اندیشه سیاسی امام‌خمینی، فرهنگ و استعمار، تربیت نسل بیدار، بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، مفهوم تربیت، تعریف بیداری، را در بر می‌گیرد.[۳] نتیجه‌گیری و فهرست منابع، بخش پایانی کتاب را شامل می‌شود.

وضعیت نشر

کتاب تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی نخستین‌بار، سال ۱۳۹۱ش در تهران به همت نهضت نرم‌افزار با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه در ۴۶ صفحه منتشر شده است.

پانویس

  1. پایگاه اینترنتی انتخابات نماینده مدیرمسئول، ۲۴/۲/۱۴۰۳.
  2. تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، ۱۵ – ۱۸.
  3. تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام خمینی، ص ۵ – ۴۵.

منابع

  • اصلانی، یاسر، تربیت نسل بیدار بنیان اندیشه سیاسی امام‌خمینی، تهران، نهضت نرم‌افزار، چاپ اول، ۱۳۹۱ ش.
  • پایگاه اینترنتی انتخابات نماینده مدیرمسئول، ۲۴/۲/۱۴۰۳ ش.