ویکی امام خمینی:آیا میدانستید که...؟/۲۰۲۳/هفته ۲۲: تفاوت میان نسخهها
(صفحهای تازه حاوی «*… روزنامه کیهان در ۱۲ فروردین ۱۳۴۰، امامخمینی را با حدود چهارصد شاگرد که بیشتر آنان از فضلای تراز اول حوزه قم هستند، در صدر علمای صاحب صلاحیت برای جانشینی بروجردی آورده است. *… امامخمینی همانند بسیاری از...» ایجاد کرد) |
جز (Shams صفحهٔ ویکی امام خمینی:آیا میدانستید که...؟/۲۰۲۲/هفته ۲۲ را بدون برجایگذاشتن تغییرمسیر به ویکی امام خمینی:آیا میدانستید که...؟/۲۰۲۳/هفته ۲۲ منتقل کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۸ خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۱۹:۵۵
- … روزنامه کیهان در ۱۲ فروردین ۱۳۴۰، امامخمینی را با حدود چهارصد شاگرد که بیشتر آنان از فضلای تراز اول حوزه قم هستند، در صدر علمای صاحب صلاحیت برای جانشینی بروجردی آورده است.
- … امامخمینی همانند بسیاری از فقهای گذشته، پس از رحلت بروجردی، از پذیرش منصب مرجعیت گریزان بود و اقدامهایی را که مقدمه مرجعیت به شمار میآمدند، رد میکرد.
- … امامخمینی پس از آنکه به شرایط اجتماعی تن داد و مسئولیت مرجعیت را پذیرفت در تبلیغ مرجعیت خود گامی برنداشت. ایشان همچنین با نشر کتابهای علمی و فقهی، که زمینهساز مرجعیت است مخالف بود.
- … تهدید مقامات رژیم پهلوی به محاکمه نظامی برخی پیشوایان دینی مرتبط با اعتراضات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، موجب نگرانی علما و مراجع شد. این علما ازجمله سیدمحمدهادی میلانی، سیدشهابالدین مرعشی نجفی، محمدتقی آملی و سیدکاظم شریعتمداری از مراجع تقلید، در حرکتی گروهی و به صورت کتبی به مرجعیت امامخمینی گواهی دادند. این حرکت رژیم پهلوی را از محاکمه ایشان منصرف کرد.