پرش به محتوا

مدل رهبری امام‌خمینی (کتاب): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۰: خط ۳۰:
| مشخصات نشر =  
| مشخصات نشر =  
}}
}}
'''مدل رهبری امام خمینی؛  الگویی برای مدیران در نظام اسلامی،''' از لطف‌الله فروزنده دهکردی، میرزاحسن حسینی و محمد ترکمنی است که سبک، الگو و روش رهبری امام‌خمینی در مدیریت جامعه اسلامی را مورد تحلیل علمی قرار داده است.
'''مدل رهبری امام خمینی؛  الگویی برای مدیران در نظام اسلامی،''' از لطف‌الله فروزنده دهکردی، میرزاحسن حسینی و محمد ترکمنی است که سبک، الگو و روش [[رهبری|رهبری امام‌خمینی]] در مدیریت جامعه اسلامی را مورد تحلیل علمی قرار داده است.


== محتوا ==
== محتوا ==
اثر حاضر در تلاش است شخصیت و ویژگی‌ رهبری امام‌خمینی را در میان رهبران دنیا بی‌بدیل و بی‌نظیر معرفی کرده و رهبری ایشان را به‌عنوان يك الگو در دنيا مطرح کند. کتاب، نوع نگاه و نگرش امام را که مبتنی بر مکتب انسان‌ساز اسلام است به‌عنوان محور اصلي مدیریت ایشان مورد توجه قرار داده و خودکنترلی و تقوا را از عوامل مؤثر در رهبری ایشان خوانده است. این اثر، مبناي رهبری از دید امام در مديريت و حكومت اسلامي را رسيدن به حق و رسیدگی به امور مردم، ساده‌زیستی مدیران و حاکمان اسلامی توصیف کرده است که بر اجرای احکام اسلامی در جامعه تأکید دارد (فروزنده و همکاران، مدل رهبری امام‌خمینی، ص ۷۹ – ۹۸، ۱۱۵ – ۱۲۷).
کتاب مدل رهبری امام‌خمینی، در تلاش است شخصیت و ویژگی‌ رهبری امام‌خمینی را در میان رهبران دنیا بی‌بدیل و بی‌نظیر معرفی کرده و رهبری ایشان را به‌عنوان يك الگو در دنيا مطرح کند. این کتاب، نوع نگاه و نگرش [[امام‌خمینی]] را که مبتنی بر [[اسلام|مکتب انسان‌ساز اسلام]] است به‌عنوان محور اصلي مدیریت ایشان مورد توجه قرار داده و خودکنترلی و تقوا را از عوامل مؤثر در رهبری ایشان خوانده است. این اثر، مبناي رهبری از دید امام در مديريت و حكومت اسلامي را رسيدن به حق و رسیدگی به امور مردم، [[ساده‌زیستی]] مدیران و حاکمان اسلامی توصیف کرده است که بر اجرای احکام اسلامی در جامعه تأکید دارد.<ref>فروزنده و دیگران، مدل رهبری امام‌خمینی، ص۷۹ – ۹۸، ۱۱۵–۱۲۷.</ref>


== ساختار ==
== ساختار ==
کتاب حاضر بعد از مقدمه ناشر و پیشگفتار، از سه فصل شکل گرفته است. فصل اول، مبانی نظری و الگوهای رهبری، مطالعه و بررسی مدل‌ها و تئوری‌های رهبری و مبانی رهبری را مورد توجه قرار داده؛ فصل دوم، در تلاش برای ارائه یک مدل مدیریتی به تبیین چارچوب نظری بحث می‌پردازد؛ و فصل سوم، الگوی رهبری امام‌خمینی را با تحلیل مضمون، اعتبار سنجی کیفی، اعتبار کمی و مدل، به تحلیل علمی می‌گذارد (فروزنده و همکاران، مدل رهبری امام‌خمینی، ص ۷ – ۱۰).
کتاب مدل رهبری امام‌خمینی، بعد از مقدمه ناشر و پیشگفتار، از سه فصل شکل گرفته است. فصل اول، مبانی نظری و الگوهای رهبری، مطالعه و بررسی مدل‌ها و تئوری‌های رهبری و مبانی رهبری را مورد توجه قرار داده؛ فصل دوم، در تلاش برای ارائه یک مدل مدیریتی به تبیین چارچوب نظری بحث می‌پردازد؛ و فصل سوم، الگوی رهبری امام‌خمینی را با تحلیل مضمون، اعتبار سنجی کیفی، اعتبار کمی و مدل، به تحلیل علمی می‌گذارد.<ref>فروزنده و دیگران، مدل رهبری امام‌خمینی، ص۷–۱۰.</ref>


نویسندگان در این کتاب از ۱۱۰ کتاب و ۹ مقاله فارسی، ۷ کتاب و ۲۵ مقاله لاتین استفاه کرده است (فروزنده و همکاران، ص ۲۷۷ – ۲۹۳).
در این کتاب از ۱۱۰ کتاب و ۹ مقاله فارسی، ۷ کتاب و ۲۵ مقاله لاتین استفاه شده است.<ref>فروزنده و دیگران، ص۲۷۷–۲۹۳.</ref>


== وضعیت نشر ==
== وضعیت نشر ==
کتاب «مدل رهبری امام‌خمینی» نخستین‌بار، سال ۱۳۹۵ در تهران به همت مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در ۳۰۲ صفحه منتشر شده است.
کتاب مدل رهبری امام‌خمینی نخستین‌بار، سال ۱۳۹۵ش در تهران به همت مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات [[مرکز اسناد انقلاب اسلامی]] با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در ۳۰۲ صفحه منتشر شده است.
 
== پانویس ==
{{پانویس}}


== منابع ==
== منابع ==


* فروزنده دهكردي، لطف‌الله، میرزاحسن حسینی و محمد ترکمنی، مدل رهبری امام‌خمینی، تهران، مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، چاپ اول، ۱۳۹۵ ش.
* فروزنده دهكردي، لطف‌الله، میرزاحسن حسینی و محمد ترکمنی، مدل رهبری امام‌خمینی، تهران، مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، چاپ اول، ۱۳۹۵ش.


[[رده:پروژه کتاب]]
[[رده:پروژه کتاب]]
۲۱٬۱۸۸

ویرایش